Kategorie
Producenci
Poufność i Bezpieczeństwo Transakcji

Polityka prywatności i bezpieczeństwa

Zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 o ochronie danych osobowych informujemy, że dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji zamówienia, prowadzenia akcji promocyjnych i reklamowych za zgodą użytkownika, wyrażoną zaznaczeniem pola newsletter/biuletyn w formularzu rejestracyjnym, z zachowaniem wymogów zabezpieczenia danych określonych w przepisach o ochronie danych osobowych.

Po złożeniu zamówienia dane osobowe są udostępniane upoważnionym pracownikom wyłącznie w celu realizacji zamówienia.

Każdemu przysługuje prawo wglądu do swoich danych, poprawiania oraz żądania zaprzestania wykorzystywania ich przez właściciela serwisu, a także usunięcia konta.

Administaratorem i właścicielem serwisu jest:

After2 s. c. z siedzibą w  Mysłowicach
ul. Katowicka 60, NIP 222-08-05-238
after@after.net.pl

Szczegółowe zasady ochrony danych osobowych opisane są w regulaminie sklepu www.after.net.pl

 

Polityka plików cookies

1. Pliki cookies to pojedyncze, małe pliki tekstowe przechowywane na urządzeniu końcowym użytkownika serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych serwisu. Pliki cookies zawierają najczęściej nazwę witryny internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Informacje zawarte w tych plikach, umożliwiają odczytanie informacji w nich zawartych jedynie przez witrynę, która je utworzyła. Witryna internetowa nie może mieć dostępu do innych plików znajdujących się na urządzeniu końcowym użytkownika serwisu.

2. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym użytkownika serwisu www.after.net.pl jest operator serwisu After2 s. c. z siedzibą w  Mysłowicach, ul. Katowicka 60

3. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
a) dostosowania zawartości stron internetowych serwisu do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze witryny,
b) tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób użytkownicy serwisu korzystają z witryny, co umożliwia lepsze dopasowanie struktury oraz samej treści do potrzeb użytkowników;
c) utrzymania sesji użytkownika serwisu, dzięki której użytkownik nie musi na każdej podstronie serwisu po zalogowaniu ponownie wpisywać loginu i hasła oraz dzięki której zapamiętywana jest zawartość koszyka

4. W ramach witryny wykorzystywane są następujące rodzaje plików cookies:
a) niezbędne pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach witryny,
b) pliki cookies wspomagające proces zapewnienia bezpieczeństwa,
c) wydajnościowe pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania z witryny;
d) funkcjonalne pliki cookies, umożliwiające zapamiętanie wybranych przez użytkownika ustawień.
 

5. W naszym serwie zainstalowane jest narzędzie podmiotu zewnętrznego (firmy Google) - Google Analytics, które z zachowaniem anonimowości użytkowników naszego serwisu, pozwala nam lepiej zrozumieć ich preferencje. Narzędzie to wykorzystuje pliki cookie, które są zapisywane pod naszą domeną. Umożliwiają anonimowe zbieranie informacji i przekazywanie danych na temat trendów bez identyfikowania poszczególnych użytkowników. Tutaj można dowiedzieć się więcej o plikach cookie z Google Analytics i ochronie prywatności.

6. Ustawienia sposobu przechowywania i wysyłania plików cookies są dostępne w opcjach przeglądarki internetowej. Większość wykorzystywanych przeglądarek domyślnie akceptuje pliki cookies. Użytkownik może wprowadzić zmiany w ustawieniach przeglądarki, umożliwiające rezygnację z akceptowania plików cookies.

7. Operator serwisu informuje, że wprowadzenie ograniczeń w stosowaniu plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych serwisu.

8. Więcej informacji na temat plików cookies można uzyskać pod adresem wszystkoociasteczkach.pl Informacje tam zawarte zostały przygotowane przez Związek Pracodawców Branży Internetowej IAB Polska.

9. Operator serwisu zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian i poprawek do ww. polityki dotyczącej plików cookies.

 

Kontynuuj
Zapytaj o cenę

Zawartość Koszyka

  • Razem: 0,00PLN
  • Show Shopping Cart
  • Zamów!

www.after.net.pl używa plików cookie. Korzystając z serwisu wyrażasz na to zgodę. Sprawdź Politykę plików cookies. Zamknij